Saturday, September 22, 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΛΑΙΣΙΟΥ»



η θανάσιμη πτώση 
του γκριζόμαυρου πονηρού ποντικιού



Απέκτησα και εγώ επί τέλους το ασύρματο ποντίκι μου TURBO X WL-100 που μου συνέστησε ανεπιφύλαχτα ο υπάλληλος του υποκαταστήματος του «ΠΛΑΙΣΙΟΥ»  στο Ψυχικό, ως το καλύτερο. Ομολογώ ότι καταχάρηκα που απαλλάχτηκα από την καλωδιακή ουρά των γνωστών ενσύρματων ποντικιών.




Και αίφνης το ποντίκι γλίστρησε από το σχεδιαστήριο και έπεσε  στο πάτωμα με μια θεαματική από-δόμηση. Διαλύθηκε στα «εξ ων συνετέθη». Μαζεύοντας τα κομμάτια,  μια αίσθηση ευτέλειας και απογοήτευσης με κυρίευσε. Κάθε προσπάθεια δε επανασυναρμολόγησης απέβη άκαρπη.






Το διαρκώς αναπτυσσόμενο ΠΛΑΙΣΙΟ μας εξαπατά, προωθώντας ευτελή προϊόντα με τον λογότυπό του, που φέρουν μάλιστα απροκάλυπτα, στην ετικέτα το γνωστό CE:  THIS DEVICE COMPLIES WITH CE RULES



Σε μια εποχή κρίσης χρειάζεται προσοχή. Είναι καιρός να αποφεύγουμε  τα γνωστά «μιας χρήσης» προϊόντα εκ Κίνας που προωθούν κερδοσκοπώντας οι Ελληνικές εταιρείες.



Πριν μερικά χρόνια οι σοβαρές εταιρείες αποτελούσαν εγγύηση για τον καταναλωτή, ως προς την ποιότητα των προϊόντων τους, σεβόμενες τους πελάτες τους. Σήμερα  οι εταιρείες ισχυροποιούνται με την δική μας ανοχή…






No comments :

Post a Comment